Om Oss

OM OSS
Kinstretch
FRC & FRA
Om oss 01

Om oss

Online Kinstretch Norge

Kurset er laget av personlig trener og bevegelighets spesialist (FRCms) Elís Mar Einarsson. Til daglig jobber han med kunder 1-på-1 på EVO Fitness treningssenteret i Sandnes, samtidig som har driver med Kinstretch gruppetimer.

Han startet med den tradisjonelle modellen av styrketrening, men i løpet av årene har han videreutdannet seg både innen kosthold og trening, og nå innen bevegelighets trening, der hans hovedfokus ligger.

Kinstretch 02

Kinstretch

Kinstretch er et bevegelsessystem som forbedrer og utvikler maksimal kroppskontroll, fleksibilitet og brukbart bevegelsesområde.

Kinstretch-systemet er født ut av en vitenskapelig forskning. Alle bevegelsene og treningsmetodene er valgt ut fra grundig undersøkelse av litteraturen, hva gjelder kroppskontroll, skadeforebygging, ledd, helse og fysisk levealder.

I motsetning til mange treningssystemer, inkluderer Kinstretch et selvvurderingssystem som gir deg muligheten til å overvåke din egen kropp for dysfunksjon som kan forårsake smerte, tap av ytelse, eller økt skaderisiko.

FRC & FRA 03

FRC & FRA

Make shit work nice

Slutt å gjette hvordan treningen din skal se ut. FRA er et målebasert vurderingssystem som gir objektive mål på kapasiteten for hver bevegelse i kroppen. En utredning for alle fra en idrettsutøver til mannen i gata . Basert på resultatet kan trening tilpasses, og et plan lages for å opprett mangelfull bevegelighet med trening fra FRC systemet.

Functional Range Conditioning er er et system for ledd helse. Bevegelighetstrening basert på vitenskapelige prinsipper og forskning. Bevegeligheten refererer til mengden brukbar bevegelse som man har på tvers av en bestemt artikulasjon (ledd). Jo mer bevegelige en person er, jo mer er de i stand til å maksimere sitt bevegelsespotensial trygt og effektivt.

88
I don't really know how to define it, cause what I have to say sounds quite unbelievable but since I started with mobility training I got to know my body better. Elís introduced me to the Mobility/Kinstretch world and since then I don't know what it is to have noisy knees or back pain after heavy lifting at the gym. We've been working a lot on my hips and honestly I am not walking anymore, I am flying. Even if I am not as consistent as I should be, I am able to see huge difference in the way my body moves. It's easier to understand the movements and it became pleasure to move.